Helemaal zen ondernemen

Voordelen voor zzp’ers

Of je nu werkt als tekstschrijver, timmerman of toneelspeler, als zzp’er heb je het vaak druk. Jij bent tenslotte verantwoordelijk voor alles binnen je bedrijf. Van het vinden van nieuwe klussen tot de financiële rompslomp. Een geordende administratie geeft rust in je hoofd. En behalve dat brengt het nog meer voordelen met zich mee. De Openboekhouder schept orde in de administratie voor zzp’ers.

  • Je resultaten sturen
  • Profiteren van belastingvoordelen 
  • Geen gezeur met de Belastingdienst
  • Meer tijd om te ondernemen

Net zo flexibel als jij

Een open boek voor zzp’ers

Een abonnement bij de Openboekhouder is net zo flexibel als jij. We denken met je mee, geven antwoord op al je vragen en werken in een online omgeving. Je bepaalt zelf wat je uit handen geeft en kunt gewoon met ons meekijken. De administratie voor zzp’ers goed geregeld? Wij doen waar wij goed in zijn.

Let’s talk

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je advies in begrijpelijke taal nodig of wil je iets vragen over ons abonnement? Vertel. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Groene zaken zijn goede zaken

Daarom boekhouden wij duurzaam

Dat doen we door zoveel mogelijk online te werken. Dat scheelt stapels papier en flink wat kilometers op de weg. Wat dat voor jou betekent? Je dient alles gemakkelijk online in via een beveiligde omgeving. Ook heb je geen reistijd. We ontmoeten elkaar gewoon online. Voorkeur voor real life? Daar doen we ook niet moeilijk over.

Niet stoffig, wel betrokken

Samen werken aan samenwerken

Duurzaamheid zit hem voor ons niet alleen in onze online werkwijze. We bouwen ook graag een duurzame relatie met jou op. Met persoonlijke gesprekken en onbeperkt advies. Online kun je gewoon met je boekhouder meekijken. Als een open boek. Zo zie je precies wat we doen. Samen halen we het beste uit jouw onderneming.

Dit doen we nog meer

Van je allereerste ondernemingsplan tot de jaarrekening van je gevestigde bedrijf. De Openboekhouder schept orde in jouw bedrijfsadministratie. Kun jij lekker aan het werk.

Salaris administratie

Arbeidscontracten, loonstroken, loonheffingen… Daar hoef je vanaf nu niet meer naar om te kijken. Hoe fijn is dat?

Ervaar dienst

Administratie mkb

Je administratie bij (laten) houden geeft je ontzettend veel inzicht in je bedrijf. Tijd om orde te scheppen!

Ervaar dienst
Gratis advies vragen