Het werk van de Openboekhouder

Van je allereerste ondernemingsplan tot de jaarrekening van je gevestigde bedrijf. De Openboekhouder schept orde in jouw bedrijfsadministratie. Kun jij lekker aan het werk. 

Salaris administratie

Arbeidscontracten, loonstroken, loonheffingen… Daar hoef je vanaf nu niet meer naar om te kijken. Hoe fijn is dat?

Ervaar dienst

Administratie zzp

Klaar met het hoofdpijnhoofdstuk genaamd je administratie? Onze boekhouders scheppen orde, zodat jij snel verder kunt met ondernemen.

Ervaar dienst

Administratie mkb

Je administratie bij (laten) houden geeft je ontzettend veel inzicht in je bedrijf. Tijd om orde te scheppen!

Ervaar dienst

Grip op je bedrijf

Wegwijs in het administratiedoolhof

Boekhouding, administratie… een pot nat, toch? Niet helemaal. Je administratie is eigenlijk de berg gegevens van jouw onderneming die op papier of digitaal zijn vastgelegd. Kassabonnetjes, contracten met klanten en ook de kilometerregistratie bijvoorbeeld. Je boekhouding is het financiële onderdeel daarvan: de financiële administratie. 

Hoe je het ook noemt, orde is welkom. Een administratie bijhouden (en bewaren) is niet alleen verplicht, maar ook handig. Het geeft je inzicht in je bedrijf. Waar gaat al je kostbare tijd en geld eigenlijk heen? Samen met de Openboekhouder heb je alles zo inzichtelijk

Administratie
Administratie

Van a tot zzp voor elkaar

Flexibel uitbesteden als zzp’er

Wat moet je eigenlijk bijhouden in je administratie? En welke aftrekposten gelden er bij de belastingaangifte? De Openboekhouder maakt je hoofd vrij voor zaken die voor jou belangrijk zijn. Ondernemen. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Houd de controle

Administratie voor het mkb

Bij iedere stap die jouw mkb-onderneming maakt komt extra administratie kijken. Niet iets wat jou tegen moet houden in je groei. Met een abonnement bij de Openboekhouder kies je voor uitbesteden zonder de grip te verliezen. Dit heeft een heleboel voordelen.

Administratie
Administratie

Dat loont pas echt

Maandelijks tijd besparen met je salarisadministratie

Niet het meest leuke maandelijkse feestje. De salarisadministratie. Fouten maken is geen optie. Hoeft ook niet. Met een abonnement bij de Openboekhouder staan al je loonstrookjes, loonaangiftes en jaaropgaven op tijd klaar. 

Schrijf (g)een boekwerk

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je advies in begrijpelijke taal nodig of wil je iets vragen over ons abonnement? Vertel. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Start ons verhaal

Bouw je eigen abonnement

Klaar met lades vol bonnetjes en torenhoge rekeningen. De Openboekhouder is de digitale cijferkunstenaar die jouw administratie op rolletjes laat lopen. Vaste prijs. Vaste service. Flexibele invulling.

Administratie

Groene zaken zijn goede zaken

Daarom boekhouden wij duurzaam

Dat doen we door zoveel mogelijk administratie online te werken. Het scheelt stapels papier en flink wat kilometers op de weg. Welke voordeel haal jij hier uit? Je dient alles gemakkelijk online in via een beveiligde omgeving. Ook heb je geen reistijd. We ontmoeten elkaar gewoon online. Voorkeur voor real life? Daar doen we ook niet moeilijk over. 

Niet stoffig, wel betrokken

Samen werken aan samenwerken

Duurzaamheid zit hem voor ons niet alleen in onze online werkwijze. We bouwen ook graag een duurzame relatie met jou op. Met persoonlijke gesprekken en onbeperkt advies. Online kun je gewoon met je boekhouder meekijken. Als een open boek. Zo zie je precies wat we doen. Samen halen we het beste uit jouw onderneming.

Gratis advies vragen