Het werk van de Openboekhouder

Van je allereerste ondernemingsplan tot de jaarrekening van je gevestigde bedrijf. De Openboekhouder schept orde in jouw bedrijfsadministratie. Kun jij lekker aan het werk. 

Loonheffing

Heb je medewerkers in dienst? Dan staat er elke maand een deadline voor de loonheffing in je agenda. Die nemen wij graag op ons.

Ervaar dienst

Indirecte belasting

Word samen met de Openboekhouder wegwijs in alle accijnzen, heffingen en btw-tarieven.

Ervaar dienst

Vennootschaps-belasting

Haal als nv of bv het maximale uit je jaarlijkse vennootschapsbelasting (vpb).

Ervaar dienst

Inkomsten-belasting

Weet jij 100% zeker of je alles uit je jaarlijkse inkomstenbelasting haalt? Onze boekhouders wel.

Ervaar dienst

Btw-aangifte

De btw-aangifte hangt aan elkaar van regels en vrijstellingen. Daarom kan uitbesteden een slimme zet zijn.

Ervaar dienst

Belasting van A tot Z

Advies in iedere vorm

Met een belastingstelsel dat ieder jaar verandert, is op de hoogte zijn van alle regels al een baan op zich. Onze baan. We weten precies aan welke verplichtingen je moet voldoen en welke regels er voor jouw unieke situatie gelden. Samen vinden we de constructie waar jij het meeste voordeel uit haalt. 

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting / btw-aangifte
  • Loonbelasting
  • Dividendbelasting
  • Successierecht
  • Indirecte belastingen

Waarom belastingadvies?

Welke regels gelden er voor het uitbreiden van je webshop? Hoe groei je het slimst als bedrijf? Welke zakelijke kosten mag je in de belastingaangifte aftrekken? Belastingadvies helpt je met de meest uiteenlopende belastingvragen. Onderaan de streep bespaar je tijd, betaal je alleen de belasting die je moet betalen en zet je je bedrijf fiscaal zo aantrekkelijk mogelijk neer. 

  • Op de hoogte van laatste wetswijzigingen
  • Advies over specifieke vragen
  • Besparen op belasting

Schrijf (g)een boekwerk

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je advies in begrijpelijke taal nodig of wil je iets vragen over ons abonnement? Vertel. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Start ons verhaal

Bouw je eigen abonnement

Klaar met lades vol bonnetjes en torenhoge rekeningen. De Openboekhouder is de digitale cijferkunstenaar die jouw administratie op rolletjes laat lopen. Vaste prijs. Vaste service. Flexibele invulling.

Administratie

Groene zaken zijn goede zaken

Daarom boekhouden wij duurzaam

Dat doen we door zoveel mogelijk online te werken. Het scheelt stapels papier en flink wat kilometers op de weg. Welk voordeel haal jij eruit? Je dient alles gemakkelijk online in via een beveiligde omgeving. Ook heb je geen reistijd. We ontmoeten elkaar gewoon online. Voorkeur voor real life? Daar doen we ook niet moeilijk over. 

Niet stoffig, wel betrokken

Samen werken aan samenwerken

Duurzaamheid zit hem voor ons niet alleen in onze online werkwijze. We bouwen ook graag een duurzame relatie met jou op. Met persoonlijke gesprekken en onbeperkt advies. Online kun je gewoon met je boekhouder meekijken. Als een open boek. Zo zie je precies wat we doen. Samen halen we het beste uit jouw onderneming.

Gratis advies vragen