Check, dubbelcheck

Zeker van je aangifte vennootschapsbelasting (vpb)

Wat we doen? We checken je voorlopige aanslag voor de vennootschapsbelasting. Afhankelijk van je bedrijfsplannen en andere te verwachte resultaten kan die heel anders uitpakken dan de Belastingdienst inschat. Ook bij de aangifte staan we voor je klaar. Zo weet je zeker dat je aangifte foutloos de deur uit gaat. 

  • Voorlopige aangifte checken
  • Aangifte vennootschapsbelasting doen

Let’s talk

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je advies in begrijpelijke taal nodig of wil je iets vragen over ons abonnement? Vertel. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Groene zaken zijn goede zaken

Daarom boekhouden wij duurzaam

Dat doen we door zoveel mogelijk online te werken. Dat scheelt stapels papier en flink wat kilometers op de weg. Wat dat voor jou betekent? Je dient alles gemakkelijk online in via een beveiligde omgeving. Ook heb je geen reistijd. We ontmoeten elkaar gewoon online. Voorkeur voor real life? Daar doen we ook niet moeilijk over.

Niet stoffig, wel betrokken

Samen werken aan samenwerken

Duurzaamheid zit hem voor ons niet alleen in onze online werkwijze. We bouwen ook graag een duurzame relatie met jou op. Met persoonlijke gesprekken en onbeperkt advies. Online kun je gewoon met je boekhouder meekijken. Als een open boek. Zo zie je precies wat we doen. Samen halen we het beste uit jouw onderneming.

Dit doen we nog meer

Van je allereerste ondernemingsplan tot de jaarrekening van je gevestigde bedrijf. De Openboekhouder schept orde in jouw bedrijfsadministratie. Kun jij lekker aan het werk.

Loonheffing

Heb je medewerkers in dienst? Dan staat er elke maand een deadline voor de loonheffing in je agenda. Die nemen wij graag op ons.

Ervaar dienst

Indirecte belasting

Word samen met de Openboekhouder wegwijs in alle accijnzen, heffingen en btw-tarieven.

Ervaar dienst

Inkomsten-belasting

Weet jij 100% zeker of je alles uit je jaarlijkse inkomstenbelasting haalt? Onze boekhouders wel.

Ervaar dienst

Btw-aangifte

De btw-aangifte hangt aan elkaar van regels en vrijstellingen. Daarom kan uitbesteden een slimme zet zijn.

Ervaar dienst
Gratis advies vragen