Onze visie

Maak boekhouden begrijpelijk

Even snel je cijfers afgeven en klaar! Dat is precies wat wij niet willen. De Openboekhouder zet een stapje verder. We werken niet voor jou, maar mét jou. Jouw boekhouding blijft jouw boekhouding. Online kijk je gewoon met ons mee. Door beiden onze zakelijke kennis te delen, helpen we elkaar verder. Het ultieme doel? Groei! En tijd besparen natuurlijk. Zo kun jij je energie steken in een extra klus, je gezin of een nieuwe hobby.

Even voorstellen

Ingoël, algemeen directeur en boekhouder

Alvast kennismaken? Ingoël is een geboren boekhouder. Letterlijk, want allebei zijn ouders zitten in het boekhoudvak. Een logische keuze dus. Deze boekhouder begrijpt als geen ander hoe belangrijk een goed financieel overzicht is. Het is de basis van je bedrijf, vindt hij. Hij helpt anderen dan ook graag bij het krijgen van zo’n stevige fundering. 

Wat Ingoël onderscheidt van anderen? Hij vindt een persoonlijke benadering enorm belangrijk en weet administratiejargon moeiteloos om te zetten in begrijpelijke taal. Zo snapt iedereen waar hij mee bezig is. 

Zijn ultieme doel is bedrijven helpen groeien. Iemand als zzp’er binnen zien komen en zien uitbreiden tot mkb’er of zelfs groter. Bedrijven de winst helpen pakken, daar concentreert  Ingoël zich op.

Kennismaken met

Narin, fiscalist

Met bijna 30 jaar ervaring op de teller durven we Narin best een belastingexpert te noemen. Hij startte zijn carrière als fiscalist met de opleiding Fiscaal Recht in Leiden en heeft zowel bij de Belastingdienst (als inspecteur) als voor zichzelf gewerkt.

Geen driedelig pak of moeilijke taal bij Narin. Deze fiscalist houdt niet van overdreven gedoe. Adviseren in heldere taal is zijn ding. We kunnen je dan ook garanderen dat je precies weet waar je aan toe bent na een gesprek met Narin. 

Waarom dit vak hem na al die jaren zo blijft trekken? Het contact met alle mensen die hij helpt. Narin is een Openboekhouder met een open karakter. Hij kan met iedereen overweg en gaat pas echt tevreden naar huis als hij z’n klanten goed heeft geholpen.

Contract opstellen

Nooit meer gedoe met de kleine lettertjes. Bij (arbeids)contracten is duidelijkheid voor beide partijen belangrijk.

Ervaar dienst

BKR-registratie verwijderen

Sneller van een BKR-registratie afkomen? Soms kan dat! Wij hebben alle juridische kennis om je hierbij te helpen.

Ervaar dienst

Salaris administratie

Arbeidscontracten, loonstroken, loonheffingen… Daar hoef je vanaf nu niet meer naar om te kijken. Hoe fijn is dat?

Ervaar dienst

Btw-aangifte

De btw-aangifte hangt aan elkaar van regels en vrijstellingen. Daarom kan uitbesteden een slimme zet zijn.

Ervaar dienst

Jaarrekening

Het jaaroverzicht van je onderneming geeft zicht op het verleden én de toekomst. Welke bedrijfsdromen ga je waarmaken?

Ervaar dienst

Boekhouding zzp

Zzp'en zonder financiële verrassingen? Met een eigen boekhouder weet je zeker dat alles op rolletjes loopt.

Ervaar dienst

Boekhouding mkb

De boekhouding is het financiële hoofdstuk van je mkb-bedrijf. De Openboekhouder bundelt al je cijfers tot een helder overzicht.

Ervaar dienst
Gratis advies vragen