Van risicogeval naar alles op orde

Kun je een BKR-registratie verwijderen?

Wil je een lening of hypotheek afsluiten en staat een negatieve BKR-registratie in de weg? Een negatieve BKR-registratie blijft levenslang staan. Een maatregel die je moeten beschermen tegen verdere schulden. In theorie goed bedacht, in de praktijk betekent dit dat je vastloopt met een hypotheek en lening. 

Een negatieve BKR-registratie kan vaak verwijderd worden. Als de achterstanden gaan over een laag bedrag bijvoorbeeld, of als je over het algemeen gewoon netjes betaald. Onze juristen weten precies hoe ze dit aan moeten pakken. Zo kun jij snel weer verder met je leven. 

 • Voor een vaste prijs van je BKR-registratie af
 • Juristen met bij elkaar 30 jaar ervaring
 • Snel geregeld, ook als de registratie terecht is

Onze aanpak

Hoe werkt het?

Wij zeggen nooit nee, als ja ook maar enigszins mogelijk is. Die uitdaging gaan we graag aan. Met de meest lastige situaties, en strengste registraties. We hebben al meer dan 1000+ registraties succesvol verwijderd. Onze juristen kennen de route. We zorgen voor oplossingen.

 

Stap 1: aanvraag beoordelen

Onze ervaren BKR-specialisten beoordelen je aanvraag binnen 1 werkdag. Is de kans van slagen erg klein? Dan nemen we je dossier niet aan en krijg je je betaalde bedrag netjes teruggestort. Aanvraag goedgekeurd? Dan zien we potentie in je zaak. Als je nog niet online betaald hebt krijg je nu een offerte. Hierna gaan we voor je aan de slag. 

 

Stap 2: start procedure

We duiken in jouw situatie en vragen op wat de bezwaren van het BKR zijn. Met 30 jaar ervaring weten onze juristen vaak een opening te vinden. We strijden voor een rechtvaardig proces en gaan hiervoor tot het uiterste. 

 

Stap 3: bemiddelen

Tijdens het proces zijn wij jouw onafhankelijke helpende hand. We kennen de wet- en regelgeving en weten precies wanneer het BKR gelijk heeft en wanneer niet. Een gemiddelde procedure duurt 2 weken, maar afhankelijk van schuldeisers kan dit langer zijn. Het bedrag dat je ons betaalt blijft hetzelfde.

 

Stap 4: resultaten delen

Na de procedure delen we de resultaten. Wordt je BKR-registratie verwijderd? Dan kun je weer opnieuw een krediet afsluiten. Als dit niet het geval is, zoeken we het hoger op. We gaan door totdat u van uw BKR-registratie af bent.

Start je aanvraag

Snel een BKR-registratie verwijderen?

We gaan meteen voor je aan de slag. We zetten onze tanden erin en laten pas los zodra het doel is bereikt en weer kredietwaardig bent.
 • American Express
  Discover
  MasterCard
  Visa
  Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa
   

Een frisse start

Snel van uw BKR-registratie af

Wilt u van uw BKR-registratie af die uw lening of hypotheek in de weg staat? Onze juristen zijn in ultimo gespecialiseerd in het verwijderen van een negatieve BKR-registratie. We vinden altijd wel een uitweg. Vaak bent u binnen twee weken al van uw registratie af. Zonder gedoe. Met snel resultaat. Beloofd.

Niet stoffig, wel betrokken

Samen werken aan samenwerken

Duurzaamheid zit hem voor ons niet alleen in onze online werkwijze. We bouwen ook graag een duurzame relatie met jou op. Met persoonlijke gesprekken en onbeperkt advies. Online kun je gewoon met je boekhouder meekijken. Als een open boek. Zo zie je precies wat we doen. Samen halen we het beste uit jouw onderneming.

Dit doen we nog meer

Van je allereerste ondernemingsplan tot de jaarrekening van je gevestigde bedrijf. De Openboekhouder schept orde in jouw bedrijfsadministratie. Kun jij lekker aan het werk.

Bedrijf starten

Bedrijf starten? Wij helpen je bij het oprichten van je bedrijf, leggen de nodige juridische basis en zorgen voor een – tot in de nopjes – verzorgde administratie.

Ervaar dienst

A1 (E101) aanvraag

De Openboekhouder helpt je bij het aanvragen van alle verklaringen voor uw bedrijf om te kunnen werken in het buitenland. Onze boekhouders zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en geven u eerlijk en betrouwbaar advies.

Ervaar dienst

Limosa aanvragen

Als ondernemer ga je voor zekerheid en wil je geen onaangename verassingen achteraf. Wij herkennen dit en zorgen er samen met jou voor dat je alle papieren bij je hebt die nodig zijn in België, zoals een Limosa aanvraag en A1/101 verklaring.

Ervaar dienst

Ondernemings recht

Aan een eigen zaak hangen heel wat juridische zaken. Fouten kunnen behoorlijk kostbaar zijn. De Openboekhouder helpt je stap voor stap.

Ervaar dienst

Contract opstellen

Nooit meer gedoe met de kleine lettertjes. Bij (arbeids)contracten is duidelijkheid voor beide partijen belangrijk.

Ervaar dienst
Gratis advies vragen