Eenvoudig en snel geregeld

Wij regelen uw A1 (E101) aanvraag , en alles eromheen.

Een A1-verklaring is verplicht om je werknemer in het buitenland te laten werken. Dit geldt ook voor zzp’ers die klussen buiten Nederland uitvoeren of stagiaires die in een ander land stage gaan lopen. Via de Openboekhouder kun je eenvoudig en snel een A1 aanvragen. Vul het formulier in en ontvang je beslissing binnen vier weken per post.

Onze aanpak

Hoe werkt een A1 (E101) aanvraag?

Als ondernemer ga je voor zekerheid en wil je geen onaangename verassingen achteraf. Wij herkennen dit en zorgen er samen met jou voor dat je alle papieren bij je hebt die nodig zijn in het buitenland, zoals een A1 (E101) aanvraag.

 

Wat is een A1-verklaring?

Een A1-verklaring (ook wel Certificate of Coverage genoemd) bewijst dat je werknemer in Nederland verzekerd is, ook als hij of zij in het buitenland opdrachten uitvoert. Per project heb je een aparte verklaring nodig, welke drie maanden geldig is. Je kunt alleen een A1-formulier invullen als je werknemer in een land binnen de Europese Unie (EU), de Europese Economische Ruimte (EER) of in een verdragsland werkt.

Hoe dien ik een online aanvraag in?

Je vraagt een A1 makkelijk online aan via de Openboekhouder voor een vaste prijs van € 59,95 per medewerker. Wij regelen alles. We doen de aanvraag binnen één werkdag. Je krijgt hiervan een bevestiging en kunt alvast beginnen met werken in het Buitenland, na gemiddeld vier weken krijg je het officiële A1-document geleverd.

Je A1 snel in je mailbox ?

Start direct je aanvraag

We gaan meteen voor je aan de slag. Zodra wij de A1 (of E101) hebben aangevraagd sturen we je een bevestiging toe. Met deze bevestiging kan je meteen aan het werk voor je buitenlandse opdrachtgever. De officiële A1 krijg je binnen enkele weken.
 • Prijs: 65,35 €
 • American Express
  Discover
  MasterCard
  Visa
  Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa
   

Wij gaan voor zekerheid

Zeker weten dat u aan de regels voldoet in het buitenland (en in Nederland)

De Openboekhouder helpt je bij het aanvragen van alle verklaringen voor uw bedrijf om te kunnen werken in het buitenland. Onze boekhouders zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en geven u eerlijk en betrouwbaar advies.

Niet stoffig, wel betrokken

Samen werken aan samenwerken

Duurzaamheid zit hem voor ons niet alleen in onze online werkwijze. We bouwen ook graag een duurzame relatie met jou op. Met persoonlijke gesprekken en onbeperkt advies. Online kun je gewoon met je boekhouder meekijken. Als een open boek. Zo zie je precies wat we doen. Samen halen we het beste uit jouw onderneming.

Dit doen we nog meer

Van je allereerste ondernemingsplan tot de jaarrekening van je gevestigde bedrijf. De Openboekhouder schept orde in jouw bedrijfsadministratie. Kun jij lekker aan het werk.

Bedrijf starten

Bedrijf starten? Wij helpen je bij het oprichten van je bedrijf, leggen de nodige juridische basis en zorgen voor een – tot in de nopjes – verzorgde administratie.

Ervaar dienst

Limosa aanvragen

Als ondernemer ga je voor zekerheid en wil je geen onaangename verassingen achteraf. Wij herkennen dit en zorgen er samen met jou voor dat je alle papieren bij je hebt die nodig zijn in België, zoals een Limosa aanvraag en A1/101 verklaring.

Ervaar dienst

Ondernemings recht

Aan een eigen zaak hangen heel wat juridische zaken. Fouten kunnen behoorlijk kostbaar zijn. De Openboekhouder helpt je stap voor stap.

Ervaar dienst

Contract opstellen

Nooit meer gedoe met de kleine lettertjes. Bij (arbeids)contracten is duidelijkheid voor beide partijen belangrijk.

Ervaar dienst

BKR-registratie verwijderen

Sneller van een BKR-registratie afkomen? Soms kan dat! Wij hebben alle juridische kennis om je hierbij te helpen.

Ervaar dienst
Gratis advies vragen