Eenvoudig en snel geregeld

Ondernemen: een nieuw avontuur

Met een flinke dosis enthousiasme wil jij een bedrijf oprichten, gefeliciteerd ? maar waar te beginnen? Waar moet je rekening mee houden, en wat zijn de valkuilen? Het starten van een bedrijf kent veel mitsen en maren, of je nu een eenmanszaak begint of personeel in dienst gaat nemen. Voorzichtigheid is aangeraden.

Wij helpen je door een oerwoud van regeltjes door, stippelen fijntjes een route naar succes voor je uit en bieden begeleiding. Je hebt je eigen adviseur die 24/7 voor je klaarstaat. We zorgen ervoor dat je bedrijf wordt opgericht, je juridische zaken kloppen en voor een – perfecte – administratie. Jij hoeft je alleen nog maar bezig te houden met wat nu belangrijk is: geld verdienen.

 • Binnen één dag een persoonlijke adviseur
 • Specialisten met 30 jaar ervaring
 • Wij regelen alles van A tot Z
 • Je bedrijf is snel opgericht

Onze aanpak

Hoe werkt het?

Een bedrijf beginnen is een flinke uitdaging, en kan een hoop stress met zich meebrengen. Wat belangrijk is dat jij goed voorbereid aan de slag gaat en een rechterhand hebt die je bij alle vragen kan voorzien van advies. Wij hebben 400+ starters geholpen om een winstgevend bedrijf op te zetten.

 

#1 Kennismaking

Als eerst plannen we een (online) kennismaking in met onze boekhouder. Hij luistert graag naar je ondernemersplan en zoekt samen met jou naar antwoorden op vragen die je hebt. Hierna bepaalt onze adviseur de rechtsvorm van jouw bedrijf, welke rechtsvorm past het beste bij jouw plannen en hoe groot zijn jouw risico’s? 

 

#2 Oprichting

Hierna wordt de rechtsvorm ingeschreven in de Kamer van Koophandel. Jouw adviseur neemt dit ingewikkelde proces van je over, zodat jij alleen nog maar een paar handtekeningen hoeft te zetten.

 

#3 Zaken op orde

Gefeliciteerd! Je bent nu ondernemer. Vanaf dit moment is het van belang om samen te kijken wat jouw bedrijf nodig heeft, zoals Algemene Voorwaarden, een Privacybeleid, contracten en een aanmelding bij de Belastingdienst. Ga zo maar door, van A tot Z zorgen wij ervoor dat jij aan alle vereisten voldoet en niks overslaat. Zo voorkom je problemen en heb jij tijd over om te groeien met je bedrijf.

 

#4 Groeien ?

Bedrijf opgericht, wat nu? Vanaf dit punt staat je adviseur naast je met raad en daad, samen ga je op zoek naar een bedrijfsidentiteit, zoekt opdrachtgevers, doe je aan netwerken en zorg je ervoor dat jouw bedrijf groeit. Samen groeien. Dat is het plan.

Meteen je bedrijf starten ?

Start direct je aanvraag

Ik ga meteen voor je aan de slag. Ik bel je binnen één dag op om kennis te maken en zorg ik er daarna voor dat jouw bedrijf wordt opgericht. Je hoeft niets meer te doen. Ik neem alles uit handen.
 • American Express
  Discover
  MasterCard
  Visa
  Ondersteunde creditcards: American Express, Discover, MasterCard, Visa
   

De veiligste weg naar het ondernemerschap

Zeker weten dat niets fout gaat

Onze boekhouders zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en geven u eerlijk en betrouwbaar advies. We staan 24/7 voor je klaar. Voor een vast, laag bedrag.

Niet stoffig, wel betrokken

Samen werken aan samenwerken

Duurzaamheid zit hem voor ons niet alleen in onze online werkwijze. We bouwen ook graag een duurzame relatie met jou op. Met persoonlijke gesprekken en onbeperkt advies. Online kun je gewoon met je boekhouder meekijken. Als een open boek. Zo zie je precies wat we doen. Samen halen we het beste uit jouw onderneming.

Dit doen we nog meer

Van je allereerste ondernemingsplan tot de jaarrekening van je gevestigde bedrijf. De Openboekhouder schept orde in jouw bedrijfsadministratie. Kun jij lekker aan het werk.

A1 (E101) aanvraag

De Openboekhouder helpt je bij het aanvragen van alle verklaringen voor uw bedrijf om te kunnen werken in het buitenland. Onze boekhouders zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en geven u eerlijk en betrouwbaar advies.

Ervaar dienst

Limosa aanvragen

Als ondernemer ga je voor zekerheid en wil je geen onaangename verassingen achteraf. Wij herkennen dit en zorgen er samen met jou voor dat je alle papieren bij je hebt die nodig zijn in België, zoals een Limosa aanvraag en A1/101 verklaring.

Ervaar dienst

Ondernemings recht

Aan een eigen zaak hangen heel wat juridische zaken. Fouten kunnen behoorlijk kostbaar zijn. De Openboekhouder helpt je stap voor stap.

Ervaar dienst

Contract opstellen

Nooit meer gedoe met de kleine lettertjes. Bij (arbeids)contracten is duidelijkheid voor beide partijen belangrijk.

Ervaar dienst

BKR-registratie verwijderen

Sneller van een BKR-registratie afkomen? Soms kan dat! Wij hebben alle juridische kennis om je hierbij te helpen.

Ervaar dienst
Gratis advies vragen