boekhouder

Zo staan jullie beiden sterk

Een duidelijk arbeidscontract

Wist je dat je een arbeidscontract ook gewoon mondeling mag opstellen? Niet de meest handige manier. Met een duidelijk schriftelijk contract weet iedereen waar hij aan toe is. Een goed arbeidscontract houdt meer in dan loon en de lengte van het dienstverband. Hoe meer details, hoe beter. En bij een vaststellingsovereenkomst (VSO) komen weer hele andere dingen kijken. 

We adviseren je over alles op het gebied van arbeidsrecht.Zo weet je zeker dat je voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. 

  • Voorkom onnodige conflicten
  • Een helder bewijs van gemaakte afspraken
  • Deskundig advies rondom arbeidsrecht

Afspraak is afspraak

Contracten van A tot Z geregeld

Onze Openboekhouders zitten graag op de details. Zeker als het om een contract gaat. Of je nu advies nodig hebt rondom een samenwerking, je je bedrijf wilt verkopen of een leasecontract nodig hebt. Ook met het overdragen van aandelen kunnen we helpen. Wij doen het voorwerk, zodat jij alleen nog langs de notaris hoeft. 

  • Leasecontracten
  • Samenwerkingscontracten
  • Overdragen van aandelen
  • Koop- en verkoopcontracten

Let’s talk

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je advies in begrijpelijke taal nodig of wil je iets vragen over ons abonnement? Vertel. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Groene zaken zijn goede zaken

Daarom boekhouden wij duurzaam

Dat doen we door zoveel mogelijk online te werken. Dat scheelt stapels papier en flink wat kilometers op de weg. Wat dat voor jou betekent? Je dient alles gemakkelijk online in via een beveiligde omgeving. Ook heb je geen reistijd. We ontmoeten elkaar gewoon online. Voorkeur voor real life? Daar doen we ook niet moeilijk over.

Niet stoffig, wel betrokken

Samen werken aan samenwerken

Duurzaamheid zit hem voor ons niet alleen in onze online werkwijze. We bouwen ook graag een duurzame relatie met jou op. Met persoonlijke gesprekken en onbeperkt advies. Online kun je gewoon met je boekhouder meekijken. Als een open boek. Zo zie je precies wat we doen. Samen halen we het beste uit jouw onderneming.

Dit doen we nog meer

Van je allereerste ondernemingsplan tot de jaarrekening van je gevestigde bedrijf. De Openboekhouder schept orde in jouw bedrijfsadministratie. Kun jij lekker aan het werk.

Bedrijf starten

Bedrijf starten? Wij helpen je bij het oprichten van je bedrijf, leggen de nodige juridische basis en zorgen voor een – tot in de nopjes – verzorgde administratie.

Ervaar dienst

A1 (E101) aanvraag

De Openboekhouder helpt je bij het aanvragen van alle verklaringen voor uw bedrijf om te kunnen werken in het buitenland. Onze boekhouders zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en geven u eerlijk en betrouwbaar advies.

Ervaar dienst

Limosa aanvragen

Als ondernemer ga je voor zekerheid en wil je geen onaangename verassingen achteraf. Wij herkennen dit en zorgen er samen met jou voor dat je alle papieren bij je hebt die nodig zijn in België, zoals een Limosa aanvraag en A1/101 verklaring.

Ervaar dienst

Ondernemings recht

Aan een eigen zaak hangen heel wat juridische zaken. Fouten kunnen behoorlijk kostbaar zijn. De Openboekhouder helpt je stap voor stap.

Ervaar dienst

BKR-registratie verwijderen

Sneller van een BKR-registratie afkomen? Soms kan dat! Wij hebben alle juridische kennis om je hierbij te helpen.

Ervaar dienst
Gratis advies vragen